Bijeljina: Bez pobjednika u Krupi i Ugljeviku

Datum:

Share post:

Fudbaleri Krupe i Radnika u sjajnoj su utakmici remizirali rezultatom 2:2, nakon što su oba tima imala prednost u određenom dijelu utakmice.

Gostujući tim je ovaj meč dočekao kao jedini koji tokom proljetnog dijela sezone nije primio ni jedan gol, a u četiri kola Radnik je osvojio deset bodova i definitivno se uključio u borbu za plasman u evropska takmičenja. Činilo se da će sjajna serija Radnika biti nastavljena, jer je u dosta tvrdoj utakmici gostujući tim stigao do vodstva u 44. minuti susreta, kada je Igor Makitan pogodio vlastitu mrežu.

Bio je pred Krupom težak zadatak s obzirom na to kako je Radnik igrao u dosadašnjem dijelu sezone, a domaći su krenuli ofanzivnije ka golu gostiju u drugom dijelu, te su stigli do zasluženog poravnanja u 71. minuti. Pogodio je rezervista Marko Brtan, kojem je ovo bio debi za Krupu.

 

Činilo se da se rezultat neće značajno mijenjati u Krupi do kraja susreta, a onda je u 89. minuti za Krupu pogodio Almir Aganspahić, koji je domaće doveo na prag osvajanja tri boda i velike radosti. Ipak, do kraja meča gostima je bod donio Vladimir Bradonjić, pa će i u nastavak sezone Krupa ući kao posljednjeplasirana ekipa lige.

Slično utakmici između Krupe i Radnika tekla je i utakmica između Zvijezde i Širokog Brijega. Gostujući tim je bio nešto bolji u prvom dijelu i pogotkom svog najboljeg igrača u proljetnom dijelu sezone Dražena Bagarića Širokobriježani su poveli sa 1:0 u 42. minuti.

Ipak, činilo se da su zadovoljni jednim golom, pa su u drugom dijelu susreta uglavnom bili fokusirani na odbranu vlastitog gola. Domaći tim je tako preuzeo inicijativu i bio je osjetno bolji, a Slaven Stjepanović je dugo mučio Luku Bilobrka koji je sjajno branio, no nije uspio zaustaviti njegov udarac iz 71. minute. Prethodno je sjajan prodor napravio Miljan Govedarica, a baš su Govedarica i Predragović i ranije imali šanse da pogode za Zvijezdu.

Do kraja meča nije bilo više golova, pa Zvijezda sada ima 24 boda, dok Široki Brijeg ima 36 bodova i morat će poboljšati i svoje rezultate i svoj način igre ako želi da osigura plasman u Evropu naredne sezone.


 

Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dragiša Trifunović iz Popova istrčao Beogradski maraton (foto)

Preko 13 hiljada takmičara učestvovalo je na 37. izdanju Comtrade Beogradskog maratona. Oboren je rekord po broju učesnika...

PATRIJARH Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti

Patrijarh Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije krstio je danas, na Cvijeti, tridesetoro...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Bijeljina će dobiti sportsku dvoranu

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović istakao je da je u njegovom mandatu mnogo...

Juniori OK „Radnik“ Bijeljina ŠAMPIONI Republike Srpske

Bijeljina ima još jedne šampione Republike Srpske, a to su juniori OK "Radnik" Bijeljina. Juniorska selekcija Odbojkaškog kluba ''Radnik"...