Vratio 50.000 evra i izazvao divljenje, ali se ispostavilo da ''nije baš tako pošten''

Datum:

Share post:

Aleksandar Miladinović (34) iz Niša 26. februara postao je poznat kao pošteni pronalazač torbice s više od 50.000 evra, koju je vratio vlasnici i kao nagradu dobio samo zagrljaj.

Ovaj gest Nišlije izazvao je divljenje u javnosti, jer je jako malo vijesti o poštenim ljudima koji svjesno vraćaju pronađeni novac.

Aleksandar je čak kao nagradu dobio i zaposlenje. Ali ispostavilo se da Aleksandar i nije tako zlatan.

Da je pronašao ženski novčanik, to je bilo tačno, kao i da ga je vratio vlasnici. Ali 50.000 evra nalazilo se samo u njegovoj mašti, a novčanik je bio prazan. Njegova mašta i dalje radi, jer sada ima novu verziju priče kako je novčanik našao ove, a 50.000 evra prošle godine, ali tada se nije hvalio.

Epilog cijele priče je da je poslije prijave kolega iz “Elektrodistribucije” Nišlija u policiji priznao da se radilo samo o praznom novčaniku.

Ovaj otac troje djece je na osudu javnosti naišao i zbog toga što je, upravo zbog “dokazanog poštenja”, u firmi dobio ugovor o zaposlenju na određeno vrijeme od dvije godine.

Izvor: avaz.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Idu li 52 fudbalska kluba u Semberiji “pod suspenziju“? (foto)

Da li će 52 fudbalska (od Premijer lige do najniže lige) kao i 20-ak Omladinskih selekcija u Semberiji...

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...

Omladinci RSS posadili breze u okviru akcije „April – mjesec čistoće“ (foto)

Republička omladina Srpske donirala je i posadila breze u okviru akcije Gradske uprave grada Bijeljina „April – mjesec...

PETROVIĆ: Danas isplata subvencija za đačke karte za srednjoškolce i za osnovce

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine je saopštio putem svog zvaničnog FB naloga da danas (utorak, 30. april 2024.) počinjeisplata...