Napadač iz Bijeljine produžio ugovor sa Zvezdom

Datum:

Share post:

Mladi Dejan Joveljić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2023. godine. Napadač iz Bijeljine koji je u Ligi šampiona mladih na četiri utakmice tri puta zatresao mrežu,a  za prvi tim već je postigao pet golova, obavezao se na novu vjernost.

– Izuzetno sam srećan što mi je Crvena zvezda ukazala poverenje produžetkom ugovora. Nadam se da ću to opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu. Lično sanjam još mnogo golova, pobjeda i titula u Zvezdinom dresu. Dosta igrača koji su bili dio naše Omladinske škole su produžili ugovore u prvom timu, to je jako bitna stvar za naše rezultate, kao i atmosferu u svlačionici – rekao je Joveljić.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je izuzetno talentovan mladi golgeter produžio ugovor sa našim klubom.

–  Veoma sam srećan, Joveljić je najtalentovanije dijete iz Omladinske škole u ovom trenutku. Već je duže vijreme sa nama, ima dosta utakmica u prvom timu, debitovao je i u Ligi šampiona. Vjerujem da će ovim potpisom i navijači biti zadovoljni, jer oni uvijek imaju posebna osećanja prema svojoj deci i igračima koji su ponikli u našoj Omladinskoj školi – rekao je Mrkela.

Od mladog špica očekuje se još mnogo golova.

– U genetskom kodu strijelaca je da su gladni golova. Joveljić jeste jedan od takvih i verujem da će glad za golovima zadržati još dugo – poručio je sportski direktor, a na njegove reči nadovezao se i mladi napadač:

– Radujem se svakom golu i siguran sam da će ih biti još mnogo – zaključio je Joveljić.

Pored njega ugovor je produžio i reprezentativac Srbije i lijevi bek Milan Rodić. Saradnja sa njim je produžena do 2022. godine.

Izvor: sport.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dragiša Trifunović iz Popova istrčao Beogradski maraton (foto)

Preko 13 hiljada takmičara učestvovalo je na 37. izdanju Comtrade Beogradskog maratona. Oboren je rekord po broju učesnika...

PATRIJARH Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti

Patrijarh Porfirije KRSTIO 30 MALIŠANA na praznik Cvijeti Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije krstio je danas, na Cvijeti, tridesetoro...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Bijeljina će dobiti sportsku dvoranu

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović istakao je da je u njegovom mandatu mnogo...

Juniori OK „Radnik“ Bijeljina ŠAMPIONI Republike Srpske

Bijeljina ima još jedne šampione Republike Srpske, a to su juniori OK "Radnik" Bijeljina. Juniorska selekcija Odbojkaškog kluba ''Radnik"...