Radović za SRPSKAINFO: Tražili su da podnesem ostavku na mjesto direktora banke zbog POLITIČKIH RAZLOGA

Datum:

Share post:

Milan Radović potvrdio je za Srpskainfo da ga je danas s pozicije direktora Nove banke, u kojoj je najveći vlasnik, smijenio Nadzorni odbor.

– Tražili su od mene da podnesem ostavku zbog političkih razloga, ali nisam na to pristao, jer sam Nadzorni odbor još u martu upoznao o svom političkom angažmanu. Pošto sam odbio da podnesem ostavku, smijenili su me – objašnjava Radović.

Kaže da ga je ova odluka iznenadila, ali nije, za sada, želio da govori na koje konkretne političke razloge se pozvao Nadzorni odbor.

Radović ističe da ova odluka nije konačna i da se o njoj mora još izjasniti Skupština akcionara banke. Radović je najveći akcionar u Novoj banci sa oko 7 odsto učešća, a drugi najveći akcionar je Interpromet Novi Grad, uvoznik lijekova.

Radović dodaje da neće odustati od svog političkog angažmana. Podsjećamo da je, na listi DNS, izabran za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...