Od samog osnivanja bijeljinska Kompanija „ICM“  je opredijeljena da poboljšava kvalitet svih aspekata života kroz zdravlje ljudi, jer kako ističe vasnik kompanije dr Nikola Rosić, specijalista ortopedije i traumatologije, najvažniji cilj im je da pomognu ljudima da se bolje osjećaju i da duže i zdravije žive.

Kompanija „ICM“ u svom sastavu ima Specijalističku ortopedsku ordinaciju „Dr Rosić“, Apoteke „Rosić“ i Veleprodaju lijekova.

Dr Nikola Rosić otvorio je prvu privatnu apoteku u Bijeljini 1993. godine, a vođena stručnim i predanim radom, Kompanija danas ima lanac od 16 apoteka u Bijeljini, Ugljeviku, Loparama i Banjaluci.

U savremeno opremljenom objektu Specijalističke ortopedske ordinacije „Dr Rosić“ površine 1000 kvadratnih metara, smješteno je osam ordinacija, dijagnostički centar, rentgen, laboratorija, aparat za mjerenje osteoporoze i Klub korektivne gimnastike za djecu i odrasle.

Medicinski tim trenutno broji sedam članova, a uskoro očekuju i pojačanje. Ortopedska ordinacija ima konsultantsku službu, a u okviru nje su angažovani internista, radiolog, dermatolog, neurohirurg, plastični hirurg, spinalni hirurg, psihijatar, sudski vještak i stručnjaci iz drugih oblika medicine.

U cilju da pomognu ljudima pokrenuli su i Centar za stopala u okviru Ortopedske ordinacije.
– Radimo sa djecom najranijeg uzrasta, pa do naših najstarijih sugrađana. Kod djece, tokom rasta, naročito u doba polaska u školu, kao i u adolescentno doba, usljed poremećaja odnosa ravnoteže opterećenja stopala i snage muskulature dolazi do spuštanja lukova stopala što može da dovede do subjektivnih tegoba. Kod odraslih osoba dolazi i do spuštanja poprečnih lukova stopala – navode u ovom Centru, dodajući da sve rane intervencije mogu da poštede osobu poteškoća normalnog kretanja u budućnosti.

Plan ove Kompanije je da uskoro otvore i apoteku u Sarajevu, kao i u svakom gradu Republike Srpske.

U Bijeljini će uskoro ovoriti i Ambulantu porodične medicine u Ulici srpske dobrovoljačke garde.

Izvor: investinbijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име