Ćurić uvjeren u ubjedljivu pobjedu SNSD u Trebinju

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a i još osam političkih subjekata za gradonačelnika Trebinja na prijevremenim izborima Mirko Ćurić rekao je danas da za aktelnu vlast u ovom gradu kampanja traje 365 dana i da su rad i jedinstvo ono što žele građani Trebinja.

Ćurić je istakao da je iz ovih razloga uvjeren u najubjedljiviju pobjedu SNSD-a do sada u Trebinju, navodeći da su realizovani brojni projekti, kao i da će u narednom periodu biti završene sve započete investicije, te da se očekuje početak nekoliko velikih kapitalnih investicija koje će biti na dobrobit svih građana ovog grada.

"Nećemo da radimo ništa više nego što smo radili do sada. Za nas je svaki dan kampanja. Mi se radom dokazujemo. Realizovani su brojni projekti. Želimo da Trebinje bude otvoren grad u koji će ljudi sa radošću da dolaze i ostaju", poručio je Ćurić.

Početku kampanje prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera – DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, Pokreta za Trebinje, NDP-a, DEMOS-a i Partije ujedinjenih penzionera RS.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Trebinja biće održani 17. februara.

Izbori su raspisani jer je Luka Petrović preuzeo dužnost generalnog direktora Elektroprivrede Republike Srpske.

Izvor: trebinjelive.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Snažan zemljotres u Hrvatskoj, osjetilo se i u BiH

Zemljotres jačine 4,7 stepeni po Rihteru registrovan je na području Hrvatske u ranim jutarnjim satima. Kako javlja ЕMSC, potres...

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguću kišu

Ujutru i prepodne umereno do pretežno oblačno uz slabu kišu ponegde. Zatim toplo i promenljivo uz sunčane periode...

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...