BRENA DOBIJA JOŠ JEDNU SNAJU Najmlađi sin Viktor u vezi sa kćerkom POZNATOG PJEVAČA

Datum:

Share post:

Najmlađi sin Brene i Bobe, Viktor Živojinović, posljednjih mjeseci u javnosti se ne pojavljuje sa djevojkom, već samo u društvu porodice i prijatelja.

Ali, kako  saznajemo, razlog je to što Viktor tako pokušava da skrije svoju vezu sa Sofijom Šašić, kćerkom pjevača Željka Šašića i njegove bivše supruge Sonje Šašić.

Naime, Viktor i Sofija su u ljubavi već nekoliko mjeseci, prenosi Alo.

– Viktor je krio da se zabavlja sa kćerkom našeg pjevača Željka Šašića, Sofijom, jer je znao da će se odmah naći na stranicama tabloida. Oni su oboje djeca poznatih roditelja, a takve veze su pod budnim okom javnosti. Nije im bilo lako da izađu u javnost, ali su prelomili, jer su zaljubljeni i ne žele više da se kriju. Oni se dugo poznaju i godinama su bili odlični drugari. Poslije nekoliko godina druženja, shvatili su da odgovaraju jedno drugom i tako je krenula njihova ljubavna priča – kaže izvor i dodao da su njihove porodice presrećne zbog njihove veze.

Kada je Brena čula da je Viktor sa Šašićevom kćerkom, baš je bila srećna. Naime, oni se porodično druže godinama i svi su i sumnjali da su oni zajedno, a eto sada su se potvrdile njihove želje i sumnje. Sonja je počela da sumnja da se nešto dešava između njih još poslije svadbe Aleksandre Prijović i Filipa, jer se tada nisu razdvajali i stalno su plesali zajedno. Htjeli su kod Brene na koncertu da se pojave zajedno i da tako otkriju da su u vezi, međutim, Viktor nije želio da time privlači pažnju na sebe, jer je to bilo veče njegove mame, koja je tog dana slavila rođendan i 35 godina karijere – priča izvor.

(Alo, Pulsonline)

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Idu li 52 fudbalska kluba u Semberiji “pod suspenziju“? (foto)

Da li će 52 fudbalska (od Premijer lige do najniže lige) kao i 20-ak Omladinskih selekcija u Semberiji...

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...

Omladinci RSS posadili breze u okviru akcije „April – mjesec čistoće“ (foto)

Republička omladina Srpske donirala je i posadila breze u okviru akcije Gradske uprave grada Bijeljina „April – mjesec...

PETROVIĆ: Danas isplata subvencija za đačke karte za srednjoškolce i za osnovce

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine je saopštio putem svog zvaničnog FB naloga da danas (utorak, 30. april 2024.) počinjeisplata...