Slogin minimalac u Istočnom Sarajevu

Datum:

Share post:

 

 

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova savladali su danas u Istočnom Sarajevu Slaviju sa 1:0 u utakmici 13. kola Prve lige Republike Srpske.

Utakmicu bolje otvaraju domaći fudbaleri. Igrala se peta minuta utakmice kada je Nemanja Pušara sa lijeve strane u kaznenom prostoru našao Zorana Kokota, a njegov šut pogađa prečku i odbija se u gol aut. Četiri minute kasnije, Slavije je u novoj odličnoj šansi, ali golman Boriša Bodiroga krajnjim naporom izbacuje loptu u korner.

Nakon te prilike, Sloga polako počinje da se budi. Baćo Nikolić je slabim šutem sa distance zagrijao Ivana Butorovića u 16. minutu, a onda velika šansa za goste. Prvo je pokušao Matović, Butorović sjajno intervenisao, a lopta se onda odbija do Baća Nikolića, no Ivan Butorović je ponovo izašao kao pobjednik iz tog duela.

Uslijedio je period mirnije igre, a do kraja poluvremena samo još dva pokušaja gostiju iz slobodnog udarca. Ivan Delić je prvo probao, ponovo slabo za Butorovića, a zatim je Živan Marković na muke stavio golmana Slavije, no i to je golman Sokolova uspio da zaustavi.

U drugom poluvremenu je to bila jako loša utakmica. Ništa se praktično nije moglo vidjeti dopadljivo za oko, a  gosti su uspjeli stići do jednog pogotka, a na kraju je to bilo dovoljno za zasluženu pobjedu gostiju iz Gornjeg Crnjelova. Igrala se 65. minuta meča, Marko Labović je prihvatio loptu u kaznenom prostoru , zadržao je, i onda odigrao povratnu za Nemanju Lekanića koji preciznim šutem, uz samu stativu, dovodi goste u vodstvo.

Do kraja utakmice, nije bilo praktično ničega, a tada Slavija upućuje prvi šut u drugom poluvremenu u okvir gola. Vučina Šćepanović je probao, ali pravo u golmana Bodiroge.

SLAVIJA – SLOGA GC 0:1 (0:0)
SRC Slavija
Gledalaca: 200
Sudija: Jovo Karić (Trebinje)
Žuti kartoni: Šćepanović (Slavija) Komarčević, Matović, Macanović (Sloga)
Strijelci: 0:1 Lekanić 65

Slavija: Butorović, Cicović, Regoje, A.Pušara, N.Pušara, Babić, Radovanović (od 80. T.Lalović), Kokot (od 70. Stevanović), Šćepanović, Žugić (od 90. Bojanić), Arbinja

Sloga GC: Bodiroga, Matović, S.Panić, Nikolić (od 90. B.Panić), Komarčević, Lekanić, RIstić (od 90. Dupor), Marković, Delić (od 63. Labović) , Mihajlović, Macanović


Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...