Razvojna agencija Grada Bijeljina u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije i Razvojnom agencijom Republike Srpske, uz podršku Privredne komore Srbije i Privredne komore Republike Srpske, pozivaju Vas na 9. Međunarodni forum o saradnji koji će se održati 14. i 15. novembra 2024. godine u Bijeljini, Republika Srpska.

Cilj Foruma je razmjena informacija i iskustava, edukacija malih i srednjih preduzeća kroz predstavljanje primjera dobre prakse, kao i promocija programa podrške malim i srednjim preduzećima, kao i uspostavljanje novih poslovnih kontakata i buduću saradnju.

Ova manifestacija na jednom mestu okuplja privrednike iz zemalja regiona, predstavnike državnih institucija, privrednih komora, razvojnih agencija, inovacionih centara, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi i lokalnom razvoju.

U okviru Foruma održaće se paneli na temu obnovljivih izvora i cirkularne ekonomije, digitalizacije i automatizacije u prehrambenoj industriji, regionalnog razvoja, kao i izazova u obrazovanju i dostupnosti radne snage. U okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN) drugog dana Foruma, 15. novembra, planirani su međunarodni poslovni susreti za kompanije i klastere sa ciljem umrežavanja i sticanja novih poslovnih partnera.

Učešće na Forumu je besplatno za sve učesnike. Za učešće na Forumu i međunarodnim poslovnim skupovima možete se prijaviti do 13. novembra 2024. putem linka:

https://9th-international-cooperation-forum-2024.talkb2b.net/

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име