Predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske, Aleksandar Đurđević, na konferenciji za medije najavio je da će proslavljeni srpski košarkaški trener i selektor Svetislav Pešić gostovati u utorak, 22. oktobra, u Bijeljini.

Tom prilikom, Pešić će promovisati svoju knjigu „Moja igra, moj put“, a ujedno će održati i seminar za trenere iz Republike Srpske. 

„Dolazak Pešića, svjetskog i evropskog prvaka, vicešampiona sa Olimpijskih igara, organizuju Košarkaški savez i Udruženje košarkaških trenera Republike Srpske“, rekao je Đurđević.

Predsjednik Udruženja košarkaških trenera Republike Srpske, Igor Mihajlović, istakao je da je dolazak Pešića velika čast za Bijeljinu i prilika da publika kroz promociju njegove knjige dobije uvid u životni i profesionalni put prepun izazova i vrhunskih rezultata.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što je naš proslavljeni košarkaški trener i selektor Srbije gospodin Svetislav Pešić, prihvatio naš poziv da dođe u Bijeljnu i da promoviše svoju knjigu „Moja igra, moj put“. Knjiga svjedoči o velikom broju uspjeha koje je selektor napravio u svojoj dosadašnjoj i dugoj karijeri. Gospodin Pešić, kao što znate, itekako je uticao na razvoj košarke kako u Srbiji, tako i u Evropi. Osim promocije knjige, selektor je prihvatio i da održi jedan besplatan seminar za košarkaške trenere iz Republike Srpske, gdje će se baviti temom olimpijskog ciklusa kroz koji su prošli košarkaši i reprezentacija Srbije gdje su osvojili treću medalju na olimpijskim igrama u Parizu“, rekao je Mihajlović.

On je takođe naveo da je ogromno interesovanje za najavljeni događaj, te još jednom istakao da je velika čast i zadovoljstvo ugostiti takvog čovjeka.

Promocija knjige i stručno predavanje održaće se u Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“, 22. oktobra, u utorak sa početkom u 18 časova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име