Nakon što je Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, slavodobitmo objavio da je odlučeno da on na toj funkciji ostaje do 2026. godine, Srđan Mazalica je to demantovao.

Na juče održanom sastanku najviđeg rukovodstva SNSD i gradskog odbora Banjaluka analizirali smo rezultate nedavno održanih izbora. Između ostalog, donijeta je odluka da i dalje ostajem na čelu Gradskog odbora i na tom mjestu ću biti do 2026. godine – objavio je Đajić.

Ubrzo je stigao demanti njegovog partijskog kolege, visokog funkcionera SNSD Srđana Mazalice.

– Juče nismo donijeli ovu odluku, nije bila ni tema, a i da smo htjeli, ne bismo je mogli donijeti – objavio je Mazalica na svom X profilu.

Mada se Đajić javno hvali da je SNSD na lokalnim izborima u najvećem gradu u RS postigla skoro 33.000 glasova, 11 odbornika i 12.000 glasova više od PDP, te da je rejting ove stranke, za njegovog mandata, u Banjaluci porastao sa 12 na 32 odsto, poznavaoci prilika tvrde da u SNSD Banjaluka situacija nije nimalo idilična.

Đajić je, podsjećamo, najavio da će se odreći poslaničkog mandata i svoj angažman nastaviti kao prvi odbornik SNSD u Skupštini grada Banjaluka.

Istovremeno, Milorad Dodik je najavio da će “rukovodstvo stranke” odrediti kojih će 11 kandidata sa liste biti odbornici u Banjaluci, jer su svi potpisali bjanko ostavke na odbornički mandat.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име