Više od 300 motorista iz svih moto klubova Semberije okupilo se na sportskim terenima Omladine MZ Ledinci na Pet jezera nakon uspješne humanitarne vožnje čineći ovaj događaj pravim spektaklom na putevima Semberije.

Vožnja je organizovana s plemenitim ciljem – prikupljanje sredstava za liječenje bolesnog djeteta. Moto klubovi Semberije pokazali su jedinstvo i solidarnost, privukavši pažnju lokalne zajednice i motivisavši građane da daju svoj doprinos.

Predsjednik moto kluba zum Rajders, Miljan Mirković, izjavio je da se kružna vožnja odvijala od Ljeljenče preko Ugljevika, kroz Janju i Bijeljinu, a završila ponovno u Ljeljenči, gdje je organizovana žurka uz nastavak prikupljanja sredstava za liječenje mališana. Ovom vožnjom motoristi su simbolično obilježili kraj još jedne uspješne sezone, slaveći što su svi zdravi i čitavi dočekali njen završetak, uz naglasak na humanitarni cilj koji je dao poseban značaj ovom događaju.

Skup na Pet jezera protekao je u prijateljskoj atmosferi, uz zajedničko druženje i iskazivanje podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: mojabijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име