Socijalistička partija Srpske ostvarila značajan uspjeh na Lokalnim izborima

Socijalistička partije Srpske zahvalna je svi graćanima, članovima i aktivistima koji su svojim trudom i radom doprinijeli uspjehu naše partije i odličnom rezultatu na nedavno održanim Lokalnim izborima, poručio je portparol SPS-a Milan Unčanin.

„Iza nas je još jedan uspješan izborni proces, tokom kojeg smo pokazali upornost, snagu i hrabrost uprkos ograničenim resursima, idući od čovjeka do čovjeka i vodeći pozitivnu kampanju,“ istakao je Unčanin.

Unčanin kaže da je samostalan nastup u većini lokalnih zajednica, uz izuzetak četiri opštine i grada u kojima je SPS nastupila na zajedničkoj koalicionoj listi, donio izuzetne rezultate.

„Osvojili smo ukupno 40 odborničkih mandata u 24 grada i opštine, uz podršku oko 27.000 birača, što je osjetan rast u odnosu na Opšte izbore od prije dvije godine. Napominjem da još uvijek nisu sva biračka mjesta obrađena, te da očekujemo da taj rezultat bude i veći,“ kazali su u SPS-u.

Unčanin je posebno naglasio da je Socijalistička partija Srpske jedina u potpunosti ispoštovala sve ranije postignute dogovore u vezi sa podrškom za načelnike i gradonačelnike u lokalnim zajednicama.

„Analizu izbornog rezultata ćemo izvršiti na sjednicama partijskih organa. Nastavljamo da rastemo i zajedno idemo u nove pobjede!“

Unčanin se na kraju zahvalio svim građanima na podršci, te je izrazio uvjerenje da će SPS u narednim izbornim procesima nastaviti sa rastom.

Fešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име