Večeras je u Hasama, u organizaciji Gradskog odbora Partije demokratskog progresa (PDP) Bijeljina, održan predizborni narodni skup, koji je tradicionalno bio jedan od najposjećenijih i najsnažnijih skupova uoči izborne šutnje. Mjesni odbor PDP Hase, kao jedan od najjačih mjesnih odbora ove stranke, još jednom je pokazao snagu i jedinstvo uoči lokalnih izbora.

Domaćin skupa bio je Goran Marković, kandidat za odbornika i ugledni stanovnik Hasa, koji je tom prilikom naglasio važnost lokalne zajednice i pozvao mještane da svoj glas daju za budućnost sela i grada. Osim Gorana, prisutnima su se obratili i ostali kandidati sa liste PDP-a: Slaviša Marković, nosilac liste i narodni poslanik, Radosav Đokić, Dijana Stevanović, Predrag Marković, Milenko Nikolić i Slobodan Zarić.

Slaviša Marković, koji takođe živi u Hasama, podsjetio je mještane na sve što je urađeno za selo zahvaljujući djelovanju PDP-a, kako kroz Savjet mjesne zajednice, tako i kroz gradsku skupštinu. Istakao je značaj prisustva Hasa u parlamentu, ukazujući na to da selo zaslužuje svog predstavnika koji će nastaviti da radi na poboljšanju uslova života. Takođe je podsjetio na svoje napore u borbi protiv eksploatacije litijuma u Lopatama, braneći interese lokalnog stanovništva i okoline.

Svi kandidati su iskoristili priliku da predstave svoj program i izraze podršku Goranu Markoviću, čovjeku čije iskustvo i predanost zajednici garantuju svjetliju budućnost za Hase.

Izvanredna posjećenost skupa pokazuje snažnu podršku koju PDP uživa u ovoj sredini, što je ohrabrenje pred predstojeće izbore.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име