Socijalistička partija Srpske (SPS) donijela je odluku da neće organizovati završnu tribinu pred predstojeće izbore.

Sredstva koja su bila namijenjena za ovu namjenu biće preusmjerena u humanitarne svrhe, kako bismo pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ova odluka je donijeta u duhu naše politike, jer *za Srpsku treba imat’ dušu*. Naša partija se vodi principima solidarnosti, zajedništva i brige za svakog čovjeka. U ovom trenutku, smatramo da je važnije pružiti pomoć našim sugrađanima i pokazati da su ljudskost i empatija iznad političke promocije.

SPS je uvijek bila posvećena očuvanju dostojanstva svakog građanina Republike Srpske, a posebno u trenucima kada mnogi prolaze kroz teške životne okolnosti. Ovom odlukom želimo poslati jasnu poruku – *SPS nije samo politička snaga, već partija koja sluša i djeluje u interesu svog naroda*.

Nastavićemo da radimo u skladu sa našim sloganom – *Za Srpsku treba imat’ dušu* – jer vjerujemo da prava politika počinje tamo gdje su potrebe ljudi na prvom mjestu. Humanitarne aktivnosti su samo jedan od načina na koji pokazujemo našu privrženost tim vrijednostima.

Zahvaljujemo svim našim simpatizerima i glasačima na podršci, i pozivamo ih da zajedno sa nama, kroz solidarnost i odgovornost, učinimo našu Republiku Srpsku boljim i humanijim mjestom za život.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име