Sa 24 godina, Anđela Janjić iz Bijeljine jedna je od najmlađih kandidatkinja za predstojeće lokalne izbore u Bijeljini.

Mlada nada SNSD-a i novoizabrana predsjednica Aktiva mladih socijaldemokrata u Bijeljini, istakla je da je njen cilj pozitivnim i kvalitetnim idejama okupiti mlade ljude u Bijeljini.

„Jedan od glavnih razloga zbog kog sam odlučila da se angažujem još za vrijeme studija je želja da  u Semberiji mijenjamo stvari na bolje. Zapitala sam se, ko će, ako nećemo mi? Baš mi, kao mladi ljudi, treba da podignemo glas i da se borimo za ostanak naše braće, rođaka i prijatelja na ovim prostorima. Želimo da, kroz naše prijedloge, inicijative i aktivnosti stvorimo bolje uslove i na taj način sačuvamo naše mlade ljude na ovim prostorima”, objašnjava Janjićeva, koja je student Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Aktivna je u nevladinom sektoru i omladinskim organizacijama i redovno volontira u različitim udruženjima. Paralelno sa studijama, četiri godine je radila u knjižari.

“Oduvijek sam željela da uradim nešto više, da se dodatno potrudim i u krugu svoje porodice i prijatelja, a posebno na širem planu. Mislim da je neophodno da damo svoj doprinos i uložimo trud gdjegod možemo jer, kada bi svako uradio ono što može u svom okruženju, živjeli bismo u mnogo ljepšoj i boljoj Bijeljini. Drago mi je da je upravo to prepoznao i SNSD. Mladima je data prilika da iskažu svoje mišljenje i izbore za realizaciju svojih ideja za koje se zalažu”, kaže Janjićeva.

Ona je poručila mladima u Bijeljini da ne nasijedaju na politički populizam, nego da prepoznaju politiku rada i rezultata.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име