Cvjetana Dragonjić, pokazala se i dokazala kao vrstan menadžer u zdravstvu vodeći sigurnim putem Dom zdravlja Ugljevik.

Postigla je sjajne rezultate u radu i svake godine Dom zdravlja je poslovao u suficitu.

-Posao koji sam preuzela u početku bio je nesiguran i pun izazova, čak i veoma rizičan. Znala sam da odgovornim radom moraju doći rezultati-kaže Dragonjićeva.

Srećna je i  zadovoljna ističe jer je zajedno sa svim zaposlenima u Domu zdravlja Ugljevik donijela sigurnost građanima Podmajevice kada je riječ o zdravstvu.

-Nama je na prvom mjestu pacijent. Naši ljudi, njihov život to su naše kampanje za bolje zdravlje ljudi i to smo mi Ugljevičani koji su prepoznati između ostalog i po humanosti-rekla je Dragonjićeva.

Iza Cvjetana Dragonjić je i višegodišnje iskustvo u radu lokalne samouprave gdje je pokazala da su žene kadre najmanje kao muškarci a često i mnogo bolje od njih da obavljaju javne funkcije.

-Drago mi je da dajem primjer drugim ženama da se bore i izbore u punom kapacitetu za rodnu ravnopravnost-rekla je Dragonjićeva.

Na prijedlog zaposlenih Doma zdravlja Ugljevik, Cvjetani Dragonjić je uručena Zlatna značka opštine Ugljevik za zalaganje i doprinos značajnom poboljšanju uslova rada ove javne ustanove.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име