Saopštenje za javnost prenosimo u cjelosti:

U avgustu mjesecu ove godine smo uz podršku gradonačelnika Ljubiše Petrovića donijeli odluku o potpuno besplatnim postupcima utvrđivanja legalnosti objekata izgrađenih do kraja 2013. godine, kako bismo oslobodili podnosioce zahtjeva pribavljanja projekta izvedenog stanja i skice snimanja. Rezultat te odluke su izdata rješenja o utvrđivanju legalnosti objekata bez ikakvih troškova za stranke.

Danas sam sa saradnicima iz Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Bijeljina organizovao podjelu rješenja o besplatnoj legalizaciji.

Posjetili smo porodicu Zekanović u Novom naselju Janja i tom prilikom uručili Rješenje kojim se utvrđuje legalnost njihovog stambenog objekta, te iskoristili priliku da izvršimo snimanje i mjerenje objekata u XIX ulici i tako riješimo probleme mještana, koji dugo godina čekaju na to da legalizuju svoje domove i iste upišu u katastar nepokretnosti.

U narednom periodu naše Odjeljenje će efikasno raditi na rješavanju već pristiglih zahtjeva kako bismo našim sugrađanima omogućili da riješe svoje životno i stambeno pitanje.

Ovom prilikom pozivam sve naše sugrađane da se obrate Odjeljenju za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Bijeljina, kako bismo im omogućili da što lakše ostvare svoja prava u postupcima rješavanja statusa nelegalnih objekata.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име