Stojadin Knežević: Svi koji glasaju i podržavaju ovaj sistem, ubrzavaju proces nestanka naroda sa ovih prostora

Na pitanja novinara Mladena Stojanovića u prvoj emisiji podkasta „Suština stvari“ odgovarao je glavni i odgovorni urednik portala i youtube kanala Infomedia Balkan Stojadin Knežević.

O stanju u Republici Srpskoj i BiH, o lokalnoj vlasti u Bijeljini. O tome zašto se kandidovao za odbornika u bijeljinskoj gradskoj skupštini ispred Pokret mora bolje? Šta može očekivati narod u našem regionu i šta će ga zadesiti? I puno drugih aktuelnih pitanja i tema.

Novinar i osnivač Infomedia Balkan Stojadin Kneževič otvoreno i bez zadrške analizira lokalnu vlast u Bijeljini i vlast na nivou Republike Srpske, ali i predstavnike „međunarodne zajednice“ koji su „iznad njih“. Odgovara na pitanje da li smo kolonija zapadnoevropskih država? 

Da li Ljubiša Petrović govori istinu kada kaže da je „narodni gradonačelnik“ ili sve radi u sopstvenom interesu kako bi se održao na vlasti u Bijeljini i u političkom životu? 

Da li je Petrović konačno uništio SDS u Bijeljini, odbijajući da provede unutarstranačke izbore, pretvarajući ovu stranku u grupu mladih koje koristi za lične interese?

Da li se sadašnji gradonačelnik Bijeljine ponaša kao Mićo Mićić? Da li je protiv MIlorada Dodika ili je Milorad Dodik njegov idol?

Knežević odgovara i na pitanje zbog čega ga istovremeno napadaju i oni koji vole Ljubišu Petrovića i oni koji vole Milorada Dodika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infomediabalkan.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име