-U Centru za kulturu Bijeljina sinoć je održana centralna tribina Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, na kojoj su se Sembercima predstavili kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljine sa naše liste, rekao je Nebojša Vukanović.

Na početku tribine okupljene je pozdravio gradonačelnik Ljubiša Petrović, se prisutnima zahvalio jer smo mu ponovo dali piju  podršku, a koji je nakon obraćanja morao otići na tribinu koju u semberskim selima organizuje Srpska demokratska stranka.

-Naš cilj i ambicija je da na prvim lokalnim izborima pređemo cenzus i postanemo parlamentarni, a očekivanja i prognoze sa ćemo imati najmanje 2 ili 3 odbornička mandata u Skupštini grada Bijeljine. Važno je da se odbrani izborna volja građana, a ovaj put smo angažovali više od 100 posmatrača i nadamo se da ćemo sa ostalim opozicionim strankama spriječiti izborne krađe i zloupotrebe, posebno u ruralnom području, kaže predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović.

 

 

Na tribini su se građanima obratili kandidati za odbornike i nosilac liste dr Dragan Đorđić, koji su govorili  programu i ciljevima Liste za pravdu i red u Bijeljini, a sala Centra za kulturu Bijeljina bila je ispunjena gotovo do poslednjeg mjesta.

 

 

-Hvala kandidatima i ekipi u Bijeljini koja je iznijela kampanju i organizovala završnu tribinu, kao i Sembercima na podršci, zaključio je Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nebojsavukanovic.info

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име