Pedagoški fakultet Bijeljina

Saopštenje za javnost prenosimo u cjelosti:

Obavještavamo vas da će se prijem brucoša upisani akademske 2024/2025. godine na Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina obaviti u utorak, 01.10.2024. godine sa početkom u 11 časova u malom amfiteatru Fakulteta.

Tom prilikom brucošima će se putem zuma svojim motivacionim predavanjem obratiti Li Yao, profesor i direktor Međunarodne kancelarije Šangajskog politehničkog univerziteta iz Kine.

Takođe, tom prilikom će biti predstavljena i monografija „Transformacija ekonomije vještačkom inteligencijom: Perspektive, izazovi i prilike“ koja je nastala kao rezultat projekta sufinansiranog od strane Ministarstva za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje, a čiji su urednici i autori profesori i asistenti Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

U monografiji su prikazani konkretni načini na koje vještačka inteligencija može transformisati poslovne procese, poboljšati donošenje odluka i unaprijediti strategije u različitim ekonomskim sektorima: poslovanje finansijskih institucija, industrijska djelatnost, malo i srednje preduzetništvo, menadžment i marketing.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име