Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je danas traktorsku kosilicu Fudbalskom klubu „Budućnost“ iz Ravnog Polja vrijednosti 3.500 KM.
Perić je fudbalerima i upravi ovog kluba poželio dobre rezultate ali prije svega dobro druženje po kojem su prepoznatljivi.
-U prethodnom periodu u Ravnom Polju smo izgradili objekte, javne rasvjetu, vodovod, kanalizaciju i putnu infrastrukturu-podsjetio je Perić.
Na ovaj način, prema Perićevim riječima, Ravno Polje i sva seoska područja imaju približne uslove kao u gradskom dijelu a sve u cilju ostanka mladih na području opštine Ugljevik.
-Pored fudbalskog kluba, ovdje ima i Kulturno-umjetničko društvo koje postiže sjajne rezultate, čuvaju tradiciju, običaje i kulturu Podmajevice i zaista sve pohvale svima njima-rekao je Perić.
Predsjednik kluba Dane Tešanović uručio je Periću zahvalnicu i dres u znak zahvalnosti za sve što je učinio za ovaj sportski kolektiv u prethodnom periodu.
-Mnogo nam znači ova kosilica. Sad ćemo imati riješen problem košenja, a ranije smo morali da angažujemo druge da nam kose-rekao je Tešanović.
Fudbalski klub „Budućnost“ takmiči se u prvoj liga grada Bijeljine, imaju 35 registrovanih fudbalera.
Mještani, članovi uprave i fudbaleri ovog kluba upriličili su večeru i druženje.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име