OO SDS Ugljevik organizovao je sinoć predizbornu tribinu u Donjem Zabrđu kojoj je   prisustvovao veliki broj mještana  ove mjesne zajednice, članova i simpatizera stranke.

Na tribini su predstavljeni program SDS, kandidati sa odborničke liste i kandidat za načelnika opštine Ugljevik u narednom četvorogodišnjem mandatu Vasilije Perić .

Perić je istakao da je SDS u Ugljeviku  prepoznatljiva po izgradnji infrastrukturnih objekata, zaštiti prirodnih resursa, očuvanju tradicije, kulture, ruralnom razvoju, razvoju privrede i poljoprivrede, podjednake brige o svim kategorijama stanovništva i zaštiti interesa lokalnog stanovništva.

-Politika SDS se ne mijenja, ona je uvijek usmjerena na zaštitu interesa našeg stanovništva. Kandidati liste SDS su rođeni ovdje, žive ovdje, i na najbolji način prepoznaju probleme i potrebe stanovnika naše opštine. Lista SDS je lista ljudi koji su volja naših sugrađana, volja naroda-rekao je Perić.

On je dodao da postoji ogromna razlika između liste kandidata SDS i ostalih lista.

Velika i ogromna razlika između liste SDS i njihovih lista je u tome što mi sami donosimo odluke, a oni odluke donose onako kako im se naredi iz Banja Luke, iz Laktaša i ostalih centara moći. Nama ne može narediti niko „odozgo“, mi radimo isključivo u interesu naših građana-dodao je Perić. 

Na predizbornom skupu prisutnima se obratila Cvjetana Dragonjić, nosilac odborničke liste SDS.

-Načelnički kandidat Srpske demokratske stranke dokazao je, kroz svoje znanje i radno i političko, da je uvijek bio protiv prodaje rudnog bogatstva i privatizacije RiTE Ugljevik. To je pokazao i 2012. godine kada je javno zastupao interese stanovništva, kada je branio naše prirodno bogatstvo, kada su nam obećavali treći blok Termoelektrane a našeg načelnika optuživali da je protiv novih investicija. Pitam ih sada gdje je taj treći blok, gdje je to proširenje grijanja, gdje su ti investitori-rekla je Dragonjićeva.

Ona je pozvala okupljene članove i simpatizere da 6.oktobra daju podršku kandidatu SDS za načelnika opštine Ugljevik, da daju podršku listi SDS, jer time daju glas očuvanju prirodnih bogatstva, razvoju opštine Ugljevik i zaštiti interesa lokalnog stanovništva.

Kandidat SDS za odbornika u Skupštini opštine Ugljevik Tomislav Benović u svom obraćanju osvrnuo se na značaj očuvanja prirodnih resursa i, kako kaže, veoma važnu  činjenicu koju ne treba zanemariti a to je  da su svi kandidati SDS sa područja opštine Ugljevik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име