Opštinski odbor /OO/ Partije demokratskog progresa /PDP/ u Ugljeviku danas je proslavio krsnu slavu Vozdviženje časnog Krsta-Krstovdan.

Obred lomljenja slavskog kolača i slavski ručak održan je u ugljevičkom restoranu „Eureka“ u prisustvu brojnih članova i simpatizera ove stranke.

Predsjednik OO PDP-a Ugljevik Dragomir Sekulić čestitao je članovima slavu naglasivši da je dočekuju u sjajnoj atmosferi pred lokalne izbore.

Sekulić je izrazio uvjerenje da će PDP u Ugljeviku ostvariti odličan rezultat istakavši da svi zdušno podržavaju načelničkog kandidata SDS-a Vasilija Perića.

-Svi naši kandidati i članovi su privrženi našem Ugljeviku kao i što je to naš načelnik Vasilije Perić, koji je siguran pobjednik-rekao je Sekulić.

Kum slave bio je predsjednik OO SDS- Ugljevik Vasilije Perić koji je čestitao krsnu slavu koalicionim partnerima uz želju da i u narednom periodu budu snažan oslonac lokalne vlasti u ovoj podmajevičkoj opštini kao što su to bili i do sada.

-Siguran sam u pobjedu naše koalicije. Siguran sam u svoju pobjedu. Nastavljamo dalje jer je to naša obaveza pred građanima da završimo sve započeto-naglasio je Perić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име