Saopštenje Pokreta MORA BOLJE prenosimo u cjelosti:

”Semberijo vrijeme je za promjene, vrijeme je za nova radna mjesta, vrijeme je za strucne i sposobne ljude, vrijeme je za bolji i ljepsi grad.

Imamo prirodne resurse kao sto su voda i poljoprivredno zemljiste, a drugi smo rijecni sliv u regiji poslije Beograda. Sve ovo treba spojiti i pametno iskoristiti. Odabracu strucne i sposobne ljude po njihovom znanju i iskustvu, a ne po politickoj i partijskoj pripadnosti koji ce posteno raditi za dobrobit grada i Semberije. Ukoliko me narod izabere, bice raspisani posteni konkursi gdje ce se primati najbolji na osnovu znanja a ne stranacke pripadnosti.

Na srecu, jos uvijek imamo veci broj sposobnih i strucnih ljudi u stalnom radnom odnosu, ali koji su nazalost optereceni i nose posao i za one koji su dosli po stranackoj liniji sa manje znanja. Ako se ovakav trend ne prekine imacemo veliki problem.

Ne mislim da znam sve, ali se ne ustrucavam da trazim znanje od onih koji vise znaju i upotrebim to za dobro svih nas.

Sve sto ja znam, mozda i drugi kandidati znaju ali ne mogu to da sprovedu jer oni uglavnom odgovaraju stranackim liderima i tutorima i moraju raditi kako oni kazu, a ja samo onako kako narod bude htio.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име