U Domu kulture u Gornjem Crnjelovu, sinoć je održan skup koji je okupio veliki broj građana, potvrđujući jasnu podršku kandidatima Partije demokratskog progresa (PDP) u predstojećim lokalnim izborima. Organizatori i domaćini skupa bili su Ljubica Vidić i Radosav Đokić, kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljina. Njihov entuzijazam i posvećenost izazvali su oduševljenje kod prisutnih, koji su prepoznali važnost zajedničke borbe za bolju budućnost svih građana.

Skup je otvorila Ljubica Vidić, kandidatkinja pod rednim brojem 11 na listi PDP-a, koja je svojim energičnim i oštroumnim govorom privukla pažnju prisutnih. Vidićeva, koja je odrasla u Gornjem Crnjelovu, poznata je kao neko ko ne podnosi kompromise i ljude bez principa. Ona je naglasila važnost uključivanja žena u politiku i donošenje odluka koje će obezbijediti bolji život za sve građane. Njen poziv na akciju i odlučnost da se suprotstavi političkom podaništvu izazvao je aplauz i podršku prisutnih.

Nakon nje, Radosav Đokić, dugogodišnji privrednik i ratni veteran, istaknuo je značaj ekonomskog razvoja sela i podrške poljoprivrednicima, naglašavajući da se političke funkcije ne smiju koristiti za lične interese, već za dobrobit cijele zajednice. Njegova poruka je bila jasna – vrijeme je za iskrene i odgovorne političare koji će se boriti za radnička prava i istinske potrebe naroda.

Skupu se obratio i predsjednik gradskog odbora PDP-a i nosilac liste za lokalne izbore, Slaviša Marković. On se zahvalio prisutnima na velikom odzivu i ponovio osnovne vrijednosti za koje se PDP zalaže – transparentnost, odgovornost i borba za prava svih građana. Marković je istakao da su Ljubica Vidić i Radosav Đokić primjer istinskih narodnih predstavnika koji će se boriti za interese svakog pojedinca i za bolju budućnost svih nas.

Skup u Gornjem Crnjelovu bio je još jedna potvrda da PDP uživa veliku podršku u ovom kraju, a kandidati poput Ljubice Vidić i Radosava Đokića pokazuju da je vrijeme za nove snage i prave vrijednosti u političkom životu Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име