Narod u Batkoviću zna šta je rađeno u preoteklom periodu, a takođe zna da nema stajanja i da idemo dalje u obnovu cijele Semberije”, rekao je kandidat za gradonačelnika Ljubiša Petrović na predizbornoj tribini u Batkoviću. On je podsjetio da je, kako je naglasio “u ovom domaćinskom selu rekonstruisana osnovna škola, renovirane su prostorije mjesne zajednice,  uređenje parka “Lipik”, a u toku je i izgradnja bine, asfaltirane su dionice puta Bijeljina-Batković-Klis, zeseok Ostojići-Mojići, a očekuje se i izgradnja đečijeg igrališta”.

-U proteklom periodu smo pomagali obnovu crkve u selu, rad Lovačkog udruženja, rad Moto kluba „Krečar“ i organizovanje više manifestacija. Idemo dalje, jer nema stajanja! Neka bude volja naroda!”, poručio je Petrović. Kandidat SDS-a pod rednim brojem 10 Milan Lazarević, najavio je i početak izgradnje Doma kulture.

-Projekat je završen, a vrijednost investicije je preko milion konvertibilnih maraka. To podrazumijeva rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, izgradnja objekta, vanjsko i spoljašno uređenje i opremanje inventarom, a već je provedena  javna nabavka za prvu fazu izgradnje Doma kulture”, rekao je Lazarević i naglasio da “sve što se radi, radi se po zakonu i poštobanjem procedura”. Sa predizbornog skupa u Batkoviću je poručeno da posjećenost predizbornim skupovima  najbolje pokazuje jasnu volju naroda da su nepokolebljivo uz SDS!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име