Srpska demokratska stranka u Brčkom je predstavila listu od 34 odlučna kandidata, ljudi koji su spremni da se bore za bolju budućnost Brčko distrikta.

Na čelu naše liste je Mladen Vasić, kao i Dario Nikića, a sve samo sa jednim ciljem – radi pravde, razvoja i sigurnosti za sve u Brčko distriktu.

Kandidat Srpske Demokratske Stranke Dario Nikić koji se nalazi na rednom broju 34, prepoznaje ključne probleme s kojima se suočavaju mladi u Brčkom i nudi konkretna rešenja za njihov opstanak na ovim prostorima. S tim ciljem, predstavio je dva važna projekta: „Ilićka 2“ i „Selo na čelo“.

-Realizacijom ovih projekata, omogućićemo stvaranje novih prilika za mlade, što će ih podstaći da ostanu, žive i grade budućnost u Brčkom. Zajedno možemo sačuvati mlade i osigurati napredak našeg grada, rekao je Dario Nikić.

-Očekujemo tri poslanika u Skupštini Brčko distrikta i time ćemo postati nezaobilazan faktor na političkoj sceni. Zajedno možemo doneti promene koje želimo da vidimo zajedno sa vama. Vaš glas za Srpsku demokratsku stranku je glas za budućnost u kojoj svaki građanin ima pravo na bolje, zaključio je Dario Nikić koji se nalazi na rednom broju broj 34 liste SDS u Brčkom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име