Prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine danas je, zajedno sa nosiocem odborničke liste ove stranke Bojanom Savićem i kandidatima za odbornike Željanom Arsenović i Aleksandrom Mileševićem, posjetio domaćinstvo Šiljegovića u semberskom selu Patkovača.
Mještani Patkovače srdačno su dočekali dr Lazića, sa kojim su razgovarali o aktuelnoj situaciji u ovom selu, ali i prioritetnim pitanjima čije je rješavanje na čekanju.
„Patkovača je jedan od pozitivnih primjera koliko nam je važna saradnja sa našom maticom, našom Srbijom. Donacijom Republike Srbije ovdje su izgrađeni fiskulturna sala i vrtić. To je samo jedan od pokazatelja koliko je saradnja važna i kolika je neophodnost da budemo povezani i lokalno, i sa našim institucijama, ali i sa našim susjedima. Završetkom dionice auto-puta kroz Semberiju bićemo još bliži Srbiji i to planiramo da iskoristimo na najbolji način“, rekao je dr Lazić u razgovoru sa mještanima.
Bojan Savić, nosilac odborničke liste, osvrnuo se : „Bijeljina se širi i Patkovača praktično postaje predgrađe grada. Patkovača je jedna od rijetkih semberskih mjesnih zajednica koja se u proteklih 20 godina razvijala i višestruko povećala broj stanovnika i to je ogroman potencijal. Zato moramo kontinuirano da radimo, ali ne samo to – efikasnost mora biti na mnogo višem nivou, a to najbolje znaju upravo mještani Patkovače, koji su zbog komplikovanih procedura više od godinu dana čekali otvaranje završenog objekta vrtića“, podsjetio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име