Milan Trninić

Skupština Grada Bijeljina posthumno će dodijeliti Zlatnu medalju ,,Knez Ivo od Semberije” Slobodanu Pavloviću na ceremonija dodijele priznanja zaslužnim građanima Bijeljine 24. septembra .2024 godine u Centru za kulturu Semberija.

-Vrijeme je da se trud i znoj poljoprivrednika konačno cijene i da njihov glas bude glas koji se čuje.  Radom, poštenjem i upornošću, zajedno možemo izgraditi bolje sutra za sve nas, saopštio je Milan Trninić predsjenik Ujedinjene Srpske u Bijeljini i nosilac odborničke liste.

-Na moju inicijativu koju je usvojila Skupština Grada Bijeljina, posthumno će se dodijeliti Zlatna medalja ,,Knez Ivo od Semberije” našem sugrađaninu, velikom prijatelju i privredniku Slobodanu Pavloviću.

Trninić ističe da su djela Slobodana Pavlovića vidljiva širom Semberije te da mu se na ovaj način iskazuje poštovanje za sve sto je uradio za svoje selo Popove, ali i za čitavu Bijeljinu i Semberiju.

-Počivaj u miru veliki čovječe i mislim da je ovo posthumno priznanje nešto simbolično u znak zahvalnosti za sva velika djela koja si uradio u našoj Semberiji i Republici Srpskoj.

Ceremonija dodijele priznanja zaslužnim gradjanima Bijeljine ce se održati 24.09.2024 godine u Centru za Kulturu Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име