Na predizbornom skupu u Novom naselju (Prigradsko) govorili su predstavnici svih koalicionih stranaka koje podržavaju kandidaturu Dragana Gajića za načelnika Ugljevika. Diko Cvijetinović i Dragiša Vidaković (NPS), Dragan Jović (SPS), Miroslav Popović (DNS) i Milorad Simić (DEMOS) još jednom su iskazali punu podršku Gajiću u trci za načelničko mjesto.

Ugljevičanima, koji su se u ogromnom broju odazvali na tribinu, obratili su se mještani Kristina Femić i Žiko Mićanović, kao predstavnici mladih i starih generacija koje očekuju promjene.

„Znate li gdje je problem sa aktuelnim načelnikom? On ne želi da neko drugi u Ugljeviku pokaže neku novu sposobnost sem njega. Mi smo opština jednog lica. Mi smo zarobljenici načelnika Vasilija Perića. Isključivo se on pita, isključivo on donosi odluke. Gospodine načelniče, vrijeme je da odeš i da proba neko drugi da vodi opštinu“, rekao je Žarko Novaković, mještanin Prigradskog i kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini Opštine Ugljevik. „Da li gospodin Perić zna zašto je osmišljena renta. Zato što je rudno bogatstvo potrošiva materija“, dodao je Novaković i pozvao na podršku Gajiću za načelnika Ugljevika koji će bolje brinuti o budućnosti Ugljevika.

Dragan Gajić je, povodom skupa u Novom naselju – Prigradskom, istakao da je ova tribina zbor ljudi koji žele da stanu u kraj propadanju Ugljevika.

„Više nema prostora za rasipanje lokalnog budžeta, a posebno sredstava od rente. Ako Ugljeviku i njegovim građanima želimo dobro, onda naša briga za budućnost Ugljevika mora da se fokusira na borbu za nova radna mjesta pored RiTE Ugljevik, za takav privredni ambijent koji će u Ugljevik dovesti investicije sa proizvodnim radnim mjestima“, izjavio je Gajić govoreći o razvojnim šansama koje Ugljevik godinama propušta. On je posebno naglasio da ne namjerava da bude načelnik koji sam odlučuje o svemu, već da će sa timom svojih najužih stručnih saradnika raditi u interesu svih građana.

„Vide to građani odavno, da Ugljevik kakav danas imamo nije ni djelić onoga što može da bude, samo „zahvaljujući“ neproduktivnom trošenju narodnih para. Planiramo da to promijenimo i, ako Bog da, 6. oktobra voljom naroda pobijediće Ugljevik“, poručio je Gajić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име