Danas je u trofejnoj sali Gradskog stadiona u Bijeljini potpisan sponzorski ugovor između ekipe KMF Radnik i kompanije Bet ole. Prilikom potpisivanja ovog ugovora, obje strane su naglasile da zajedno idu u nove pobjede, a kompanija Bet ole je prepoznala naš sportski kolektiv, kao jednu zdravu sportsku priču. Od ove sezone ekipa će nositi ime KMF Radnik Bet ole.

Prisutnim novinarima se obratio i sekretar ekipe, te prisutne upoznao sa odlascima (Arnautović,Pavlović, Ružičić, Pavić i Marinković) i dolascima (Blagojević, Radić, Mrkaljević i Đurđić).

Uz navedena igračka pojačanja koja će ove sezone igrati za KMF „Radnik“ vjerujem da je i naša kompanija značajno pojačanje za šampionski tim Radnika. „Bet Ole“ je dosljedan svojoj politici podrške kako amaterskim tako i profesionalnim sportskim društvima.

Šampione nije teško prepoznati tako da mogu izraziti zadovoljstvo da su dva šampionska tima danas potpisala ugovor o međusobnim pravima i obavezama. Mi smo tu i bićemo na raspolaganju futsalu u Bijeljini“, izjavio je Miodrag Todorović u ime „Bet Ole“.

Prisutnima su se obratili i novi kapiten Stefan Rakić, kao i jedan od najiskusnijih prvotimaca, Miroslav Miljković. U svom obraćanju su spomenuli sve naše uspjehe u prethodnim godinama, te obećali da će i u ovoj sezoni ekipa KMF Radnik Bet ole igrati značajnu ulogu u futsalu BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име