Glasanjem za Radosava Đokića sa liste PDP iz Bijeljine, građani biraju iskustvo, iskrenost i ljubav prema zavičaju.

Na lokalnim izborima 2024. godine, ime Radosava Đokića ponovo se pojavljuje na listi kandidata ispred Partije demokratskog progresa.

Đokić, aktuelni odbornik u Skupštini grada Bijeljine, omiljen je u narodu zbog svog iskrenog pristupa, predanosti porodici i zajednici, kao i zbog svoje dugogodišnje posvećenosti unapređenju položaja boračke populacije i razvoju lokalne privrede.

Kao čovjek koji govori bez dlake na jeziku, Đokić je u javnosti poznat po svojim principijelnim stavovima i odlučnosti da brani interese građana. Učesnik je odbrambeno-otadžbinskog rata i ponosni veteran VRS, on je ne samo borac na bojnom polju, već i borac za pravdu i bolji položaj svih boraca u Republici Srpskoj.

Đokić je pokazao da mu je najveća vrijednost porodica. Kao porodičan čovjek, on se zalaže za jačanje porodičnih vrijednosti i stvaranje boljih uslova za život svih generacija. Njegov uspeh u privredi dokazuje da je moguće napredovati uz marljiv rad i posvećenost, a svojim primjerom inspiriše mlade da ostanu u Bijeljini i razvijaju svoje poslove.

Ovaj iskreni i radni čovjek iz Velike Obarske, poznat kao uspešan ugostitelj i dugogodišnji privrednik, svojom bliskošću sa narodom čini ga jednim od najpopularnijih kandidata na predstojećim izborima.

Njegova vizija je Bijeljina u kojoj svi imaju jednake šanse za uspeh, u kojoj su boračke kategorije poštovane, a privreda u stalnom razvoju.

Na izborima 2024. godine, Radosav Đokić predstavlja kontinuitet zalaganja za narod, pravdu i porodicu.

Glasanjem za njega, građani biraju iskustvo, iskrenost i ljubav prema zavičaju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име