Karate klub UNSU Bijeljina: Srebro za Uroša Radana u Tuzli

Datum:

Share post:

U subotu u SKPC „Mjedan“ u Tuzli predstavnici Karate kluba UNSU Bijeljina nastupali su na međunarodnom turniru „BiH Valentinovo 2021“ koji je okupio učesnike iz deset zemalja uz preko 900 učesnika iz 89 klubova.

U vrlo jakoj konkurenciji u kategoriji juniora (-68kg) Uroš Radan osvojio je drugo mjesto. Radan je do finala imao tri pobjede nad odličnim takmičarima iz BiH i Hrvatske. U finalnom meču sastao se sa Mikulićem iz Crne Gore u kojem je Mikulić bio uspješniji rezultatom 2:0.

Dobre nastupe ostvarili su i Aleksandar Ivković i Neven Golijan u seniorskoj open i kadetskoj konkurenciji, dok su u juniorskoj  ženskoj konkurenciji Jelena Tripunović i Anđela Knežević realno bile prosječne i morat će mnogo bolje ukoliko žele ozbiljnije rezultate ove godine.

“Kada saberemo sve utiske i obzirom da nam je ovaj turnir poslužio kao provjera trenutne forme naših takmičara možemo biti zadovoljni prikazanim, a posebno izdanjem našeg juniora Radana”, rekli su u Karate klubu UNSU Bijeljina.

Narednog vikenda bijeljinski karatistki nastupaće na međunarodnom turniru „Srpska open“ u Banja Luci a krajem mjeseca i početkom narednog ponovo u Tuzli, te u Sarajevu.

“Svi ti turniri poslužiće nam kao pripremni za predstojeće seniorsko Prvenstvo Srpske za seniore i seniorke”, kažu u Karate klubu UNSU.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIĆEVIĆ SA RADNIKOM ovladao odbojkom BiH: Od ovoga nismo mogli više uraditi

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. U finalu su sa 2:0 bili bolji...

Stanivuković uručio kartice za BESPLATAN JAVNI PREVOZ za još 1.100 penzionera

U Banjaluci je i danas nastavljena podjela doživotnih besplatnih kartica za javni prevoz za penzionere i osobe starije...

DAKIĆ, PUTEVI SRPSKE: Višemilionska ulaganja u Čelincu, počela izgradnja mosta preko rijeke Ukrine

– U Staroj Dubravi kod Čelinca danas je ozvaničen početak izgradnje novog mosta na rijeci Ukrini, a vrijednost...

Novi izborni zakon BiH i vladajuća koalicija pred istekom roka

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini, koji bi trebalo da se održe početkom oktobra ove godine, biće raspisani...