Saopštenje za javnost Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti:

U četvrtak 05. septembra 2024. godine, usled planskog zastoja u isporuci električne energije, zbog izvođenja radova na godišnjem remontu Trafo stanica 35/10 KV, od strane ZDP ‘’Elektro-Bijeljina’’, na  području Grada Bijeljina, Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava da Centralna služba Fonda i Filijala Fonda u Bijeljini, sa sjedištem u Njegoševoj ulici  br.28, neće biti u mogućnosti raditi.

Nestanak električne energije je planiran od 08:00 do 15:00 časova, zbog čega se usluge  Centralne službe Fonda i Filijale Bijeljina prema osiguranicima, korisnicima prava i uplatiocima doprinosa neće moći vršiti, osim  dežurne službe koja  se uspostavlja u  Filijali i poslovnici  Fonda PIO u Bijeljini. Sve ostale Filijale Fonda PIO, sa pripadajućim  poslovnicama, 05. septembra radiće normalno.

Fond PIO, zbog navedenih okolnosti,  moli osiguranike i korisnike prava za razumijevanje, te će neradni dan od 05. septembra za Centralnu službu i Filijalu Bijeljina biti nadoknađen, do kraja kalendarske godine, radnom subotom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име