Saopštenje potpredsjednika Skupštine Grada Bijeljina Mustafe Gradaščevića prenosimo u cjelosti:

„Zbog učestalih pucanja vodovodnih cijevi i problema sa vodosnabdijevanjem Janje, danas sam sa direktorom AD „Vodovod“ Bijeljina gospodinom Dragišom Tanackovićem odražao sastanak. Direktor Tanacković mi je predstavio čitav niz problema sa kojima se suočava ovo preduzeće među kojima je loše stanje sekundarne vodovodne mreže među najvećima.

Obojica smo se saglasili da je na ovom polju potrebna što hitnija rekonstrukcija – sve u cilju redovnog i kvalitetnog snabdijavanja vodom svih stanovnika Semberije.

Složili smo se da je Grad Bijeljina propustio veliku šansu 2021.godine da uradi projektnu dokumentaciju kada smo dobili obećanja od tadašnjeg člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodina Šefika Džaferovića prilikom njegove zvanične posjete Bijeljini da će se on lično obavezati da nađe donatore i finansijere za radove na ovom projektu. Nažalost, ni do dana današnjeg Gradska uprava nije ništa preduzela kako bi se uradilo bar idejno rješenje, a o glavnom projektu da i ne govorimo.

Isto tako, danas smo direktor Tanacković i ja dogovorili da se odmah uradi elaborat za rekonstrukciju sekundarne vodovodne mreže sa rekonstrukcijom priključaka u ulici Mehmedalije Maka Dizdara (Kasića sokak) gdje su kvarovi na mreži svakodnevni. Radovi će biti izvedeni u najkraćem mogućem roku.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име