SDS BIJELJINA: Otkud predsjedniku SNSD-a HELIKOPTER Vlade Republike Srpske i POČASNA GARDA?

Datum:

Share post:

Saopštenje GO SDS Bijeljina prenosimo u cijelosti:

Milorad Dodik i njegovi trabanti juče su u više navrata ustvrdili kako je posjeta Bijeljini bila isključivo u svojstvu predsjednika SNSD-a a ne srpskog člana Predsjedništva BiH i tu informaciju je više puta prenio RTRS.

Ako je to bila posjeta predsjednika jedne stranke, makar to bila i vladajuća, zašto je onda u Bijeljinu Dodika dovezao helikopter Vlade Republike Srpske a čuvalo ga obezbijeđenje po protokolima Predsjedništva BiH?

Ko ovdje govori istinu? Mi ili vi koji raznim zloupotrebama pokušavate da po svaku cijenu porobite Bijeljinu i pretvorite je u laktašku koloniju.

To vam neće proći ni ovog puta u Bijeljini, jer građani dobro znaju kome vjeruju. Politika bahatosti i ucjene, koju vodi Dodik, ne prolazi kod građana Bijeljine i on to dobro zna pa je zato mnogo nervozan.

Zbog toga pozivamo Dodika da ne koči s republičkog nivoa realizaciju projekata koji treba da se rade na području našeg grada, jer to su projekti građana Bijeljine koji svakodnevno plaćaju porez i to im niko ne poklanja, to je njihovo i to im pripada, navodi se na kraju saopštenja GO SDS Bijeljina.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POTRAGA U TOKU: Nestao helikopter sa iranskim predsednikom

Iranska državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja. Spasioci su...

VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je predizborni skup u Spensu u Novom Sadu. Sat vremena...

KOVAČEVIĆ: Očigledno je da u opoziciji nema interesa da se zaštite prava Srpske

Iako SNSD smatra da je ubjedljivo najbolje rješenje da sve parlamentarne stranke iz Republike Srpske sjednu zajedno i...

POBJEDNIČKOJ MJESNOJ ZAJEDNICI 300.000 KM: Počinje festival „Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...