OO Socijalističke partije Ugljevik je održao  sastanak sa predsjednikom Socijalističke partije Petrom Đokićem, podpredsjednikom Nedeljkom Jovićem te članovima Glavnog odbora izvršnog odbora Simom Stakićem i Blaškom Kaurinom.

Na sastanku je razgovarano o partijskom radu s posebnim osvrtom na rad odbornika  SP Vuje Markovića i Petra Radovanovića u SO Ugljevik , gdje je zajednički iskazano nezadovoljstvo zbog blokade rada Skupštine Opštine i neodržavanja sjednica lokalnog parlamenta.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić je upoznao članove OO Ugljevik sa politikom i aktivnostima koje provodi Vlada Republike Srpske kako u cijeloj Republici tako i na području naše Opštine , koje se odnose na rješavanje problema sa kojima se suočava ugljevički privredni gigant RiTE Ugljevik.

Na sastanku su dogovorene smjernice i aktivnosti koje će biti vodilja u radu ugljevičkih socijalista. Nakon radnog dijela sastanka,  skromno smo  obilježili trideset deveti rođendan predsjednika Izvršnog OO Ugljevik Branislava Đokića kome smo zajednički poželjeli puno sreće zdravlja i uspijeha u životu i radu. Živ nam i zdrav bio Branislave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име