TRB sponzoriše Saru Ćirković iz Bratunca

Datum:

Share post:

Danas je u prostorijama kompanije Tehnički remont Bratunac / TRB / potpisan ugovor o sponzorstvu Sare Ćirković, koja je na nedavno održanom juniorskom prvenstvu Evrope u Sofiji, nastupajući za reprezentaciju Srbije, osvojila srebrnu medalju.
Bratunčanka Sara Ćirković, reprezentativka Srbije i Evropski vice-prvak, osvojila je Kup nacija u kategoriji do 51kg, koji se ove godine održalo od 11-16 Januara u Somboru.

„TRB kao kompanija i u 2021 godine ne odustaje od svojih ciljeva, tako da i ove godine nastavljamo sa podrškom mladim i perspektivnim sportistima koji doprinose razvoju i promociji sporta u Republici Srpskoj. Sponzorstvo koje je danas potpisano još je jedan od dokaza da mi kao kompanija umemo da prepoznamo i podržimo sve one koji na pravi način predstavljaju naš grad i našu državu“, izjavio je izvršni direktor kompanije TRB Marko Mrkajić.

Potpisivanju stipendije prisustvovao je i novoizabrani načelnik opštine Bratunac, Srđan Rankić, koji je takođe pružio svoju podršku.

„TRB je kompanija koja je uvijek davala podršku sportu. Danas smo imali priliku da prisustvujemo potpisivanju sporazuma o sponzorstvu najboljoj sportiskinji našeg grada Sari Ćirković. Sara je danas od kompanije TRB dobila jednu značajnu podršku, u vidu ugovora o stipendiranju u trajanju od 12 mjeseci, što će joj biti dovoljno za budući rad oko priprema za Evropska i Svjetska takmičenja“, izjavio je načelnik opštine Bratunac.

„Slaven Ristić i TRB su od danas generalni sponzori našeg kluba i naše takmičarke Sare Ćirković.  Po ko zna koji put ova kompanija je pokazala da stoji iza sporta i daje šansu pojedincima da dotaknu svjetski vrh. Slaven je i sam bio uspješan sportista i zna kroz šta svaki klub i pojedinac prolaze na putu ka uspjehu i nije to zaboravio i svakim danom pokazuje sve prave vrijednosti koje je kroz sportski život naučio i nastavio da primjenjuje i sada kada je uspješan poslovan čovjek i na tome smo mu zahvalni“, rekao je Mirko Ždralo selektor ženske reprezentacije Srbije i trener Sare Ćirković.

Podsećanja radi kompanija TRB u prethodnom periodu potpisala je i sporazum o generalnom sponzorstvu, za 2020/2021 takmičarsku sezonu, sa KK ‘’ Bratunac TRB ‘’ koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezde protiv Mege na poluvremenu na +19

Košarkaši Crvene zvezde sjajno su započeli prvi meč polufiala ABA lige protiv Mege. Izabranici Janisa Sferopulosa nakon prvog poluvremena...

„Nesreća je na 170 metara ispod zemlje“ Akcija spasavanja rudara će biti nastavljena i tokom noći

U Rudniku Mramor kod Tuzle već satima traje akcija spašavanja rudara koji je ostao zarobljen pod velikim količinama...

Rukometaši Bijeljine osvojili turnir u austrijskom gradu Deutschlandsberg

Rukometaši Bijeljine osvojili turnir u austrijskom gradu Deutschlandsberg. Generacija 2013/2014 godište Rukometnog kluba Bijeljina osvojila je turnir u Austriji...

II Simpozijum o aritmijama od 24. do 26. maja u Bijeljini

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu "Drina"...