OVAN

Još nije kasno da se posvetite jednom poslu koji ste toliko priželjkivali i zamišljali. Ako je u pitanju renoviranje ili kupovina nečeg novog za dom, nemojte da oklevate, jer su vam je polje kuće i porodice odlično aspektovano. Ako imate problem sa nekom lošom navikom, odličan je trenutak da se pozabavite njome. 

BIK

Najbolje je da nastupite otovoreno, ma koliko da želite da poštedite sve oko sebe neprijatne istine. Možda se ovi razgovori neće baš najbolje završiti u smislu budućih srdačnih odnosa, ali uvek ćete znati da ste rekli ono što zaista mislite. Oni koji vas stvarno vole, shvatiće koliko ste uložili u tu iskrenost.

BLIZANCI

Stiže vas novi umor, a još niste uspeli ni da se oslobodite onog od prošle nedelje. Morate da malo obuzdate svoje ambicije, a i da se posvetite još nečemu osim poslu. Ukoliko dobijete primedbe od dragih osoba, znajte da su prilično opravdane.

RAK

Danas je dobar dan za sve one koji priželjkuju da se oslobode viška stvari – napunite kese i kutije duplikatima garderobe, cipelama koje više ne nosite i sudovima koji skupljaju prašinu u ćoškovima kuhinjskih ormarića. Ako se oko nekih predmeta dvoumite, ostavite ih u kutiji s natpisom „Možda“. Ipak vlada retrogradni Merkur, zar ne?

LAV

Nemojte prihvatati pozive na velike skupove, neće vam prijati veliko društvo, već ostanite u krugu bliskih ljudi. Partner vrši pritisak na vas, ali nemojte da pristajete na kompromis koji u vama izaziva uznemirenost.

DEVICA

Odličan dan na poslovnom planu, dobri izgledi za finansijski dobitak, pa i podrška od šefova koju uopšte niste očekivali. Nemojte da se ustručavate da i sami malo reklamirate svoj uspeh, a možda i da razmišljate o proširenju svojih profesionalnih planova.

VAGA

Nadate se da će danas proči polovično odrađen posao, ali očekujte prigovore. Zato na romantičnom planu stvari brzo napreduju, zaljubljene Vage jedva čekaju novi susret sa svojom dragom osobom. Veče će biti puno varnica i užitaka.

ŠKORPIJA

Morate da razmišljate o mogućem kompromisu, ništa vam ne vredi da budete u pravu ako ostanete nesrećni posle svega. Nezadovoljni pripadnici znaka traže način da pobegnu iz veze, a partner ne razume zašto se to dešava. Dugujete bar kratko objašnjenje.

STRELAC

Vreme je za štednju, nemojte da praznite svoje tajne fondove. Možete doći u iskušenje da obavite veliku kupovinu, ali ostavite taj plan za vreme kad prođe retrogradni Merkur. 

JARAC

Osećate kako vam se mišljenje o nekoj osobi menja, ali niste sasvim sigurni zašto niti se usuđujete da to pokažete. Nemojte ni da žurite, malo još razmislite i ne ulećite u nove aranžmane samo na osnovu instinktivnih osećaja.

VODOLIJA

Spremni ste da prihvatite zanimljivu ponudu, ali vas ne napušta trema. To je uobičajeno za ovakve situacije, pa ne treba previše da brinete, nije to nikakav loš znak. Na poslu pokažite preciznost i odgovornost, to će biti dovoljno.

RIBE

Provedite više vremena sa porodicom, to će vas usrećiti i relaksirati u isto vreme. Treba vam mir, kao i osećaj ljubavi koji vas ispunjava kad ste s njima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име