Prvo kolektivno vjenčanje održano je u Bijeljini u organizaciji grada, a jednoglasno DA, reklo je 10 parova, od kojih su dva iz Istočnog Sarajeva, jedan iz Zvornika, a sedam parova sa područja bijeljinske regije.

Tatjana Pantić, menadžerka Grada Bijeljina i član organizacionog odbora kolektivnog vjenčanja, istakla je da su za mladence pripremili vjenčanice, odijela za mladoženje, šminkanje i frizure, bidermajere, ceremoniju vjenčanja, prevoz fijakerima, ručak u Etno selu Stanišići, ali i nagradnu igru u okviru koje će biti podjeljena četiri putovanja, tri u Italiju i jedno putovanje Budimpeštu, koje su obezbijedili Grad Bijeljina i Turistička agencija “Hepi Trevl” i jedno putovanje u Budimpeštu koju je obezbijedio “Mega drvo”.

-Cilj prvog kolektivnog vjenčanja je promocija braka i porodice, a mi iskreno čestitamo želimo ljubav i sreću u braku”, rekla je.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović čestitajući mladencima rekao je da je ovo prelijep događaj u Bijeljini.

-Ovaj događaj zavređuje pažnju, jer se promoviše sveta tajna braka. Mladencima želim im da budu okrenuti jedno drugom, da, kako to kaže Duško Radović u stihovima, “budu ljubomorni na svoj brak, a ne jedno na drugo” i da svoj brak čuaju od svih iskušenja, da dijele ono što je dobro i ono što je manje dobro”, rekao je Petrović i poručio “Bijeljino, djeca ti se rađala, Republiko Srpska djeca ti se rađala”.

Nakon ceremonije vjenčanja, uslijedio je šampanjac i prvi ples za mladence, a s obzirom na visoku vremensku temperaturu, tu je bila i ekipa Doma zdravlja Bijeljina, da intervenišu, ukoliko bi to zatrebalo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име