Mještani MZ ’’Popovi’’ kod Bijeljine i dalje izražavaju veliko nezadovoljstvo putnom infrastrukturom u njihovo selu te javno pozivaju odbornike SG Bijeljina kao i sve poliičke partije u Bijeljini da na sledeću sjednicu SG Bijeljina uvrste tačku dnevnog reda da se riješi problem krpljenja rupa na putnoj infrastrukturi u Popovima kod Bijeljine a koji je kako kažu prouzrokovan radovima bijeljinskog Vodovoda.

-U šali bi se moglo reći da Popovi po broju tranšeja prednjače ispred ulica Časovog Jara! U Popovima nema ulice u kojoj ,,tranšeje,, i ,,rovovi,, ne postoje. Ovom objavom apelujemo na odbornike Gradske skupštine svih političkih partija da se u dnevni red sljedeće sjednice uvrsti krpljenje rupa koje je načinio vodovod, piše na fb stranici Popovi Selo.

-Stanovnici Popova uredno plaćaju vodu a desetak puta dnevno sa svojim vozilima udare na rupe koje je napravio vodovod . Ovo ovako traje oko dvije godine. Žalbu i molbu da okrpe rupe Mjesna zajednica je napisala u novembru prošle godone i vodovodu i Odjeljenju za stambeno komunlane poslove ali nikakav odgovor niti reakcija do danas nije učinjena, napominju dalje.

-Ovakvo ponašanje nadležnih je više nego bezobrazluk i neodgovornost! U Popovima ima oko 30 rupa, čak neki dijelovi puta su skroz prekopani (fotografije u prilogu)! Do kad će trajati poniženja i nebriga, da li postoje odgovorni i da li postoje sankcije za neodgovorne? Na ovo pitanje ćete odmah dobiti odgovor ako ne platite neki od računa a za institucije i neke funkcionere ovo ne važi, piše na kraju saopštenja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име