ŠAROVIĆ U BIJELJINI: Ljubiši Petroviću želim sve najbolje (video)

Datum:

Share post:

Delegacije opozicionih stranaka SDS, PDP i DNS održale su danas sastanak, na kojem su, između ostalog, razgovarali i o neophodnim promjenama u Republici Srpskoj, kao i o ekonomskoj situaciji i demografiji u Srpskoj.

Sastanak je održan u sali Etno-sela Stanišići, a medijima su se ovom prilikom obratiti predsjednik DNS Nenad Nešić, predsjednik SDS Mirko Šarović i predsjednik PDP Branislav Borenović.

Predsjednik SDS-a, osvrnuo se na situaciju u Bijeljini, gdje Gradonačelnik pripada jednoj koaliciji, a skupštinska većina drugoj i izrazio nadu da Bijeljina i građani neće morati dugo trpjeti takvu situaciju.

„Imamo brojne primjere gdje se, na neki način, izborna volja građana teško ostvaruje, teško implementira. Gospodinu Ljubiši Petroviću želim sve najbolje i vjerujem da je ono što je predočio odbornicima u lokalnoj Skupštini vrlo prihvatljivo, razumno i da će vremenom dobiti podršku. Šteta je što će ovim prepucavanjem ili manevrima koje sprovode oni koji su izgubili u borbi za Gradonačelnika, trpjeti Grad Bijeljina. Vjerujem da to neće trajati dugo i da će gospodin Ljubiša Petrović imati mogućnost da kreira onu politiku i stavove i projekte i namjere koje je predočio građanima Bijeljine u lokalnim izborima i na tome i osvojio podršku“, rekao je Šarović.

Vukanović je pozvan danas, a biće i opet
Šarović je istakao da je cilj opozicione koalicije da ih bude što više i će rado prihvatiti razgovor sa svima koji žele da učestvuju u rušenju postojećeg režima.

„Naš cilj je da nas bude više – to je osnovni princip. Koliko će nas biti, to zavisi od onih koji žele da budu dio ovog procesa, tako da ne bih sada govorio o imenima. Svi su dobrodošli. Očekujem da nam se već na sljedećem sastanku pridruži gospodin Vukanović. Biće, svakako, pozvan kao i ovaj put, ali i mnogi drugi politički subjekti, stranke, pojedinci, udruženja koje razmišljaju slično kao i mi“, istakao je Šarović.

Predsjednik SDS RS je napomenuo da nema onih sa kojima ne žele da razgovaraju i da su otvoreni za komunikaciju sa svima osim sa SNSD-om.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...