Početak avgusta obilježiće pojačan saobraćaj koji će u narednim danima biti još intenzivniji zbog tranzita turista, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Za nama je pakleni vikend zbog smjene turista, a gužve na granicama se nastavljaju i tokom ove nedjelje, evo trenutnog presijeka.

Na graničnom prelazu Horgoš vozila čekaju četiri sata da izađu iz zemlje.

Da je smjena turista i dalje u punom jeku najbolje svjedoče snimci gužvi sa graničnog prelaza “Preševo” sa Sjevernom Makedonijom koji naši turisti koriste kada idu i vraćaju se iz Grčke.

Prema posljednjim zvaničnim informacijama iz AMSS, na Preševu se na izlaz iz zemlje čeka najmanje 40 minuta. Na ulaz se čeka oko 30 minuta.

Velike su kolone na prelazu “Gradina” sa Bugarskom u oba smera.

Prema zvaničnim podacima sa sajta AMSS, odnosno granične policije, na ulaz u Srbiju se čeka 40 minuta, a na izlaz pola sata.

Međutim, treba uzeti u obzir i zadržavanje na susjednoj granici, odnosno čekanje u međuzoni, što u ovom trenutku nije poznato koliko traje.

Na graničnom prelazu “Batrovci” sa Hrvatskom u oba smjera ima vozila, a sudeći po kamerama AMSS čeka se na prelazu u oba smjera.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име