Tokom radnog sastanka članova Organizacionog odbora sajma “Interagro-2024“ u Bijeljini, predstavnici Privredne komore uputili su prisutne da će Republika Srbija biti zemlja partner ovogodišnjeg sajma. Ova saradnja predstavlja važan korak u jačanju ekonomskih veza između Srbije i Republike Srpske, kao i priliku za promociju poljoprivredne industrije. 
Sastanku je prisustvovao Mladen Petković, Sekretar Udruženja poljoprivrede u Privrednoj komori Vojvodine i istakao je da će Privredna komora Vojvodine zajedno sa Privrednom komorom Srbije uzeti značajno učešće na Sajmu na do sada najvećem izložbenom prostoru.
Pored toga, razmatrani su različiti aspekti organizacije sajma, uključujući logistiku, programske aktivnosti, kao i marketinške strategije za promociju. 
U okviru Sajma Privredna komora zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Poljoprivrednim fakultetom organizovaće stručnu konferenciju sa akcentom na  razvoj mladih u poljoprivredi. 
Direktor AD “Grad“ Predrag Mićić predstavio je novi izgled sajamskog prostora koji će biti dodatno proširen u otvorenom dijelu, gdje će biti predstavljena najsavremenija poljoprivredna mehanizacija. 
Zaključeno je da su pripreme za sajam u završnoj fazi i da se očekuje veliki odziv izlagača i posetilaca. 
Sajam “Interagro“ održaće se u Bijeljini od 19. do 21. septembra kao najveća i najznačajnija sajamska manifestacija ovog tipa na teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, generalni pokrovitelj Sajma je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH organizovaće kolektivni nastup Komora i privrednih društava na ovogodišnjem Sajmu.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име