OVAN

Dobro pazite na svoje reči, konstelacija planeta nije na vašoj strani pa možete da otkrijete više nego što ste planirali. Zato je najbolje da stavite „katanac“ na usta, a malo više slušate i pratite šta se oko vas dešava. Može se lako desiti i da vam se omaknu neke teške izjave, a to nije dobro ni za vas ni za okruženje. 

BIK

Zvezde najavljuju jak stres za danas, ali vi morate očuvati hladnokrvnost i pokazati veliku strpljivost. Ako se susrećete s novim klijentima, pokažite se u najboljem svetlu. Na finansijskom planu vas, takođe, čeka potres, ali nemojte to računati kao izdatak već kao ulaganje u neki viši cilj.

BLIZANCI

Nesigurnost je danas vaš najveći neprijatelj, pa rezultat zavisi od toga koliko ćete moći da je obuzdate. Znajte da je ona potpuno normalna i da je osećaju svi dok se prilagođavaju nepoznatom terenu. Nemojte da forsirate sebe. 

RAK

Ne želite da bilo koga osuđujete, ali ne date ni da vas ubeđuju u nešto što očito nije istina. Ako ste u nedoumici u vezi s partnerom, proverite da li se slažete upavo na tim pitanjima etičnosti i pravednosti, to će vam biti veoma važno.

LAV

Nemojte nekoga da držite previše za reč, dragi Lavovi, ali nemojte ni da dozvolite da vas vuku za nos. „Izdajica“ se možda krije u najužim redovima, ali ako se to pokaže kao istina, ne treba da očajavate već samo da izmerite štetu. 

DEVICA

Danas ste na meti manipulatora, pa je važno da se držite podalje od svih koji bi da igraju neke igrice. Može da vas prevari i vaš sopstveni ego, gledajte da bude pod jakom kontrolom. U odnosu s partnerom se ponašajte posebno pažljivo.

VAGA

Problem je previše krupan da biste mogli da ga ignorišete. Moraćete ozbiljno da porazgovarate s osobom koja je uključena u to, a ako se pokaže da je ipak u pitanju vaša greška, treba da prvi ponudite izvinjenje i odgovarajuću kompenzaciju.

ŠKORPIJA

Ponekad ste toliko otvoreni prema ljudima da je teško „progutati“ sve ono što vi umete da kažete, drage Škorpije. Nema potrebe za tolikom transparencijom, niti za izlaganjem nekih detaljniih planova za budućnost. Partneru možete da, s vremena na vreme, stavite do znanja u kom pravcu razmišljate.

STRELAC

Danas ste vrlo lepo raspoloženi, ali bi jedan susret mogao sve da pokvari. Nemojte da se upuštate u diskusije, a naročito nemojte da prihvatate neki dogovor, jer su emocije još prejake.

JARAC

Pod velikim ste pritiskom, ali vam vaši kvaliteti i dalje omogućavaju da ste daleko ispred svih ostalih. Nemate razloga da vas obuzimaju neke crne misli, to će vas učiniti samo još manje efikasnim. Niste vi odgovorni za sve, a pomoći će i oni koji nisu obavezni da to učine.

VODOLIJA

Nemate razloga da prihvatate baš prvu ponudu koja stigne, ni vi ne nudite malo. Vredite više i stavite to svima do znanja. Ako prihvatite neki mlaki kompromis, budite sigurni da ćete kad-tad zažaliti. Ovo je savet astrologa i za profesionalni i za ljubavni plan – ako ste iznevereni, kupite svoje stvari i odlazite. 

RIBE

Mnogo komentara vam stiže, mnogo raznih mišljenja i protivrečnih saveta, a vama ne odgovara bilo šta što vas trenutno odvraća od vašeg konačnog cilja. Bez obzira na to što svi deluju dobronamerno, važnije je da se držite svog plana. Budite samopouzdani, a najveći kritičari će početi prvi da aplaudiraju. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име