OVAN

Baš gubite strpljenje danas, nećete se pokazati u najboljem svetlu. U komunikaciji žurite i hvatate se u razne zamke, a bolje bi bilo da malo lepše umotate tu gorku pilulu koju nudite drugima. To ne znači da morate da krijete istinu, samo birajte kad, kome i kojim rečima je saopštavate. 

BIK

Dobićete poziv na neki dalji put, a može vam se ukazati i šansa da promenite mesto boravka na duže vreme. Kosmos vam kaže da prihvatite ovu ponudu, ali vi znate da li vam odluka dolazi sa prevelikim emotivnim troškom ili ne. 

BLIZANCI

Spremni ste da stavite priličan ulog na kocku, ako otkriju vašu prevaru, više nećete moći ništa da sakrijete. Doduše, možda nije loše da i vi malo izgledate kao „običan, smrtni čovek“ najbližima, a naročito partneru. Oni retko vide vaše mane.

RAK

Danas ćete naučiti važnu lekciju, ali morate da i sami pokažete interesovanje i dozvolite da vam „univerzum“ objasni neke važne stvari. Biće vam potrebna podrška, a za hitnu „pomoć“ se ne obraćajte partneru. On danas nema emocionalni kapacitet za vas. 

LAV

Imate sreće pa danas pomoć stiže baš sa svih strana, a od nekog dobijate i veoma dobar savet. Važno je i da malo sami sebe izreklamirate, jer neko od nadređenih ne vidi koliko ste im važni. Povoljan dan i za šoping, potražite rasprodaje.

DEVICA

Veliki napredak na poslovnom planu, čak je moguća i vest o unapređenju. To ne znači da treba odmah da zaboravite sve potencijalne probleme koji su vas mučili, ali ćete imati podstrek i osnovu da im se jače suprotstavite. Na zdravstvenom planu, upozorenje na višak kilograma. 

VAGA

Slobodno krenite u šoping, drage Vage, počnite da planirate putovanje i označite slobodne dane u kalendaru. Ako i nemate jasan plan, razgovori na tu temu će vas dovesti do idealnog itinerera. Na emotivnom planu, budite rezervisaniji i ne poklanjajte svoje poverenje olako. 

ŠKORPIJA

Danas je najbolje da ne ulazite u konflikte, već da pokušate da se složite sa svim oniim što vam partner predlaže. Nešto od toga je na vrlo „dugačkom štapu“ pa će biti dosta vremena da se ispobaju razne verzije i donesu kompromisne odluke. 

STRELAC

Možda će biti malo rasprave i varnica, ali ćete na kraju doći do zajedničkog rešenja sa partnerom. Za usamljene Strelčeve, neobično poznanstvo – neće to biti ni nalik na onome što vam se inače sviđa, ali možda je u tome baš izazov i privlačnost.

JARAC

Svesni ste da je prihvatanje zdravijih životnih navika obavezno što pre, ali nemojte to da doživljavate baš kao „smrtnu kaznu“. Možete deo toga da organizujete kao malu avanturu, bar onaj deo koji se odnosi na fizičko vežbanje.

VODOLIJA

Dajte sebi oduška i konačno kažite sve što osećate, to će vam doneti pravo oslobođenje. Kad budete sve objasnili, više neće biti razloga za bilo kakvo skrivanje. Ako ste u ljubavnoj vezi, slobodno je pokažite celom svetu. 

RIBE

Nemojte da previše sitničarite, a posebno izbegnite prigovore u porodičnom krugu. Bolje je da malo više slušate, a osetljive teme sačuvajte za neko bolje vreme. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име