U subotu “Dan otvorenih vrata“ kod Gradonačelnika Petrovića

Datum:

Share post:

Poštovani,

S obzirom na veliko interesovanje građana za prijem kod gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, obavještavamo Vas da će u subotu, 30. januara, u Gradskoj upravi Grada Bijeljina biti organizovan „Dan otvorenih vrata“, kada će svi zainteresovani, u periodu od 8.00 do 16.00 časova, moći da razgovaraju sa gradonačelnikom, predoče mu probleme sa kojima se susreću, ali i da iznesu sugestije i prijedloge u vezi sa unapređenjem rada odjeljenja, odsjeka, službi i ustanova u nadležnosti Grada. 

Građani mogu da prijave svoj dolazak na petnaestominutni prijem kod gradonačelnika na broj telefona 055/233-103, a planirano je da „Dan otvorenih vrata“ preraste u tradicionalni prijem za građane, koji će biti održavan tokom jedne subote u mjesecu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...