OVAN

Dnevni horoskop za 29. jul2024.kaže da ako se ne osećate prijatno sa finansijske tačke gledišta, pre svega morate da odustanete od nepotrebnih troškova. U ova dva dana imaćete priliku da ostvarite dodatni prihod ako maksimalno iskoristite svoj potencijal! U ljubavi mirno more, nema trzavica.

BIK

U danas počinjete novi i težak projekat, ali u koji mnogo verujete. Uz puno odlučnosti i volje, uspećete da ga završite. A kada se to dogodi, računajte da će vam se prihod uvećati! Ukoliko razmišljate da bivšu ljubav ponovo pustite u život, razmislite još jednom, savetuje dnevni horoskop.

BLIZANCI

Dnevni horoskop kaže da vam se čini da nemate dovoljno vremena za sebe, ali zapravo ste samo neorganizovani! Morate biti stalno povezani sa dešavanjima oko vas i ništa ne prepuštati slučaju. Srećom, vaš partner je mnogo prizemljeniji, pa bi bilo dobro da ga saslušate!

RAK

Razgovor sa starijom osobom obeležiće vam ovu nedelju. Iako ste ranije iznosili i branili svoje stavove, sada ćete shvatiti da je bolje da ćutite i ne ulazite u kontradiktorne rasprave sa ljudima koji imaju ograničen pogled na stvari, savetuje dnevni horoskop. Moguće razmirice u ljubavi.

LAV

Dnevni horoskop za 29. jul 2024.  kaže da je današnji dan idealan za radove po kući, a možete čak i pripremiti nešto originalno za vas i vaše najmilije! Ne brinite, biće vremena i za zabavu! Možete posetiti avanturistički park, „eskejp rum“ ili pogledati film u bioskopu. Ljubav cveta!

DEVICA

Vreme je da budete iskreni prema sebi i uporedite svoje nedavne uspehe sa greškama. Nemojte da vas obuzme malodušnost, vaši postupci se mogu znatno poboljšati! Važno je da budete otvoreni za promene i spremni da prihvatite savete, kaže dnevni horoskop

VAGA

Ako smatrate da nemate dovoljno novca, potrebno je da nešto promenite! Pre svega, pokušajte da se odreknete poroka i, ako možete, nekako povećate svoje prihode! Ne možete stalno sedeti i zavisiti od drugih! Vreme je da izađete iz svoje zone udobnosti, kaže dnevni horoskop

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop za 29. jul 2024. kaže da vam ovaj dan donosi nove mogućnosti za razvoj. Nije isključeno da ćete dobiti neke pozive za seminare, radionice ili konferencije. Biće vam od koristi ova dešavanja. U ljubavi su moguće prepreke. Tajne koje ste vešto čuvali, izlaze na videlo. Proverite pritisak.

STRELAC

Uvek ste usredsređeni na ono što se dešava oko vas i sa drugim ljudima, pa zbog toga propuštate neke očigledne stvari! Pokušajte da budete malo opušteniji i fokusirajte se striktno na privatne stvari, inače ćete uskoro ostati bez energije, upozorava dnevni horoskop.

JARAC

Ako osećate da vas ne shvataju ozbiljno i da bi poslovni partner mogao da vas izda, trebalo bi da preduzmete mere predostrožnosti! Čuvajte svoje tajne ljubomorno. I u ljubavi vlada nepoverenje. Nemojte slepo da verujete u ono što vam partner kaže! Pokušajte da nađete sredinu, savetuje dnevni horoskop

VODOLIJA

Dnevni horoskop kaže da će Vodolije danas imati plodnu raspravu sa osobom istog pola, ali mnogo starijom od njih. Ako pokažete  da joj verujete, saznaćete izuzetno zanimljive informacije, koje će vam svakako pomoći u radu. Slobodne Vodolije čeznu za osobom koja im je nedostižna. 

RIBE

Dnevni horoskop za 29. jul 2024. kaže da morate da se opustite vežbanjem! Vaša želja da smršate vas tera da se ponašate neracionalno i iscrpljujete organizam, pazite da se ne razbolite. Ništa se neće desiti preko noći, budite strpljivi! Slobodne Ribe bi mogle da spuste loptu, previše uzdižete sebe.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име