AKCIJA USPJELA Djevojčica Minja Matić otputovala u Ameriku na liječenje

Datum:

Share post:

Malena trepuška, Minja Matić (1), djevojčica koja boluje od rijetke i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije, juče u 10 časova poletjela je za Los Anđeles sa svojim roditeljima, gdje će primiti Zolgensmu, lijek koji se uzima jednom u životu, a koji košta 2,1 milion dolara.

Zahvaljujući vama je uspjela! Hvala što ste podržali svaki moj apel, svaku licitaciju, hvala što ste podržali Minju, Matiće i njihovu borbu! Sada nam ostaje da držimo palčeve i da nam se naša princeza vrati zdrava, nasmijana! Duboko vjerujem u to! I hvala što ste još jednom pokazali koliko smo jaki zajedno! Hvala što niste okretali glavu i što ste pobijedili zajedno sa Minjom prvu prepreku! Sad idemo jako sa puno vjere i molitve, do Minjinih prvih koraka – napisala je Jelena Ignjatović u Fejsbuk grupi Budi human – humanitarne licitacije.

Podsjetimo, 9. decembra je, poslije nekoliko mjeseci intenzivne borbe humanih ljudi, prikupljeno 2,4 miliona dolara za Minjin lijek i liječenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Humani ljudi prodavali su sve – od igle do lokomotive, kako bi pomogli ovoj predivnoj djevojčici da što dođe do svog prvog cilja, odnosno te ogromne svote novca.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...